Workshop op
Scholen en BSO

Wij verzorgen de allerleukste en bijzonderste sportdag

Willen jullie een verzorgde sportdag of een hele andere gymles op school? 
Of het nu gaat om een wekelijkse les of een eenmalige sportdag. Wij zorgen dat de kinderen plezier uit het bewegen halen en daarbij ook wat leren.

Alle lessen die wij bieden kunnen op locatie gegeven worden, wij nemen alle materialen mee die nodig zijn voor de les. 
Ons team bestaat uit afgestudeerde sport, dans, lijfstijlcoaches en zang/rap docenten. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Danslessen op locatie

Dans in het basisonderwijs zorgt dat kinderen op spelende wijs leert. Door te dansen op muziek beleven kinderen verschillende emoties en leren hierdoor hun eigen emoties en emoties van andere te herkennen. Doordat wij spelenderwijs leeropdrachten in onze dansles toevoegen is het kind tegelijkertijd aan het leren. Dans bevordert ook de lichamelijke beweging per dag en heeft een positieve invloed op het geheugen, concentratie en gedrag in de klas. Wij moedigen de kinderen aan tijdens de les zodat het kind ervaart dat hij ergens goed in is, waardoor hete zelfvertrouwen groeit.

Lesgeven BSO

Even iets anders dan de reguliere sportles? Een innovatieve sport waarbij het fun gehalte zo hoog is, dat elk kind wil bewegen. Onze workouts voor kinderen zijn Fun en daagt elk kind uit om zijn grenzen te verleggen. Onze funworkouts zijn heel uitdagend en zorgt dat elk kind het leuk vind. Ook zijn onze workouts goed voor kinderen die overprikkeld zijn en daagt hen uit om even alles los te kunnen laten en de prikkels te verlagen