Peuter & Kleuterdans

Spelenderwijs Dansen en Ontdekken

Spelenderwijs leren - fantasievolle danslessen die creativiteit en motoriek stimuleren
Persoonlijke aandacht - kleine groepen voor een veilige en vertrouwde omgeving
Unieke materialen - sensorische materialen en thema's die elke les tot een avontuur maken
Kleuterdans

Wat is nu Peuter of kleuterdans bij studio Domingos?

In onze peuter- en kleuterdanslessen geven wij les in kleine groepen van maximaal 10 kinderen, speciaal voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Spelenderwijs gaan we door een les vol fantasie, muziek en danstechniek, waarbij we leerzame opdrachten aanbieden. We investeren in de ontwikkeling van jouw kind met 1-op-1 aandacht en sensorische materialen. Voor de jonge danser bieden we ook niveau 2 lessen aan, zodat we inspelen op de behoeften van elk kind.

Werken met thema's

De inleving in muziek en beweging staat centraal, gebaseerd op de Laban-techniek (lichaam, tijd, ruimte en kracht). Elke 6 weken werken we met een nieuw thema dat aansluit bij de belevingswereld van peuters en kleuters. Spelenderwijs leren de kinderen lichaamsbesef, snelheid en variatie in bewegingen. 

Peuter en kleuterdans
Peuter en kleuterdans

Gebruik van Sensorische materialen

Met behulp van sensorische materialen en attributen leren de kinderen spelenderwijs kleuren, rekenen, taal en meer. Door onze kleine groepen kunnen we optimaal bijdragen aan de ontwikkeling van je kind. De sensorische materialen ondersteunen het thema en dagen het kind uit om creatief te zijn. Benieuwd naar het thema van de maand november? Lees er alles over in onze blog!

Dansles
Kinder dans

Door lid te worden investeer je in de groei, het zelfvertrouwen en het plezier van je kind