Bungee Super Fly

Are You Ready To Fly With Us??

Studio Domingos startte in 2018 met deze gave Funworkout. Studio Domingos is 1 van de 5 locaties in Nederland die deze coole sport aanbied in regio Zuid-Holland. Wij zijn de locatie in Rotterdam, Den Haag, Hoek van Holland en Delfgauw waar je Bungee Super Fly kan volgen. 

Bungee Super Fly wordt ook wel Bungee Fitness of Slinge Bungee genoemd. Een Bungee les is een workout waarbij je aan een bungee koord bevestigd bent. Het bungee koord zit aan het plafond vast. Je zit in een tuigje wat bevestigd wordt aan de bungee. Hierdoor kun je bewegingen makkelijker uitvoeren die je normaal gesproken niet kan doen. Je kan nu allemaal vliegen als superman/woman. Bungee Super Fly is een hele andere manier van sporten die 100% Fun is. 

Sporten wordt daardoor een hele andere beleving dan je gewend bent.
Bungee Fitness is een High Intensive workout met veel explosieve kracht bewegingen. Door de ondersteuning van de Bungee kun je veel meer bewegingen uitvoeren. 

Studio Domingos biedt verschillende Bungee lessen aan. Bungee Tabata; deze is gericht op kracht. Bungee niveau 1; dit is onze dansles. Bungee Combat; breng je box les naar een hoger level. 

Bungee Super Fly
Bungee Super Fly
Workshop Bungee
Bungee Tabata workout