Informatie Studio Domingos

Contact

Bungee Super Fly

Tarieven

Locaties

Docenten

Breakdance

Activiteiten

Inschrijven

Voorstelling

Bungee les

wie zijn wij

Hoeveel mensen sporten omdat ze het leuk vinden? De voornaamste reden om te gaan sporten zijn gezondheidsredenen. Wat als wij sporten zo leuk kunnen maken, dat je met plezier gaat sporten en daardoor gemotiveerd wordt dat jij je doelen makkelijk kunt bereiken! Studio Domingos staat voor innovatie in de dans & sport. Wij brengen graag de nieuwste workouts in onze studio’s. Studio Domingos is de eerste in Nederland met de nieuwste sporttrends. 

Welke sporttrends bieden wij nu aan:

Aerial Yoga, Bungee Super Fly, Jumping Fitness Nxt Level, Bungee Combat, Kangoo Jump Dance, Disco Bootcamp, Bungee Tabata, Abba Bootcamp, Gintonic Yoga en Pound

Welke danslessen bieden wij nu aan:

Zumba, Afrovibes, Streetdance, Tiktok, Dance like K3, Kinderen voor Kinderen, Dance Hall, Klassiek, Hiphop, Peuter&Kleuterdans, Peuter&kleuterYoga, Breakdance, Moderne dans, Tapdance en Pilates

Missie
Studio Domingos stimuleert zelfontwikkeling middels beweging op een innovatieve en leuke manier, altijd met aandacht voor het individu. Met veel ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk, kan iedereen groeien op zijn of haar eigen tempo. 

Om een zo goed mogelijke sfeer te creëren zorgen wij voor kleine groepen van maximaal 12 personen. Wij zijn daardoor een inclusieve dansschool. Iedereen is welkom in 1 van onze lessen met of zonder begeleiding.

 Visie
Met ons aanbod en onze boodschap zoveel mogelijk mensen inspireren en ‘helpen’, zodat zij (op hun eigen manier) zoveel mogelijk uit hun sport les halen.   

Kom jij snel een lesje uitproberen?

 

Christine & Jeroen