Danslessen voor kinderen

Peuter en kleuterdans

Peuteryoga, Kleuteryoga, Peuterdansen & Kleuterdansen.
K3 dansles 4 jaar
Klassiek 3 jaar

 

Dansles 1,5 jaar

Heb jij een zoontje of dochter thuis die gek is op dansen? Dan is onze Peuter -en Kleuter dansles wat voor jullie.

Tijdens een peuterles & kleuterles gaan we spelenderwijs door een dansles vol fantasie, muziek, verhaal en danstechnieken.

Elke dansles komen verschillende thema’s aan bod. De les sluit aan bij de belevingswereld van het jonge kind.
Door middel van dans & bewegingsopdrachten op muziek ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en leert het zijn/haar emoties kennen.
In onze dans en yogales staat de ontwikkeling van het kind centraal. We zetten in op taal, muzikaliteit en coördinatie. Door gebruik te maken van sensorische materialen stimuleren we de grove en fijne motoriek.

Balletschool Domingos biedt een zeer uniek concept aanbiedt.
Er wordt gewerkt met sensorische materialen en unieke atributen. De danslessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 12 kinderen. Hierdoor wordt het beste leerklimaat geboden en ontwikkelt het jonge kind zich snel. 

 

Hiphop

Breakdance
Aerial Yoga
Bungee Super Fly
Klassiek
Hiphop
Streetdance
Kinderen voor Kinderen
Afrodance

Dansles 5+

In deze danslessen leren we de danstechniek aan met aandacht voor het individu.
Wij geven dansles in kleine groepen van maximaal 12 leerlingen. Hierdoor wordt het beste leerklimaat geboden. Zodat de kinderen zich snel ontwikkelen.

Het lesaanbod van Balletschool Domingos is uniek, innovatief en gevarieerd. 

Vanaf 5 jaar kunnen de kinderen bij ons kiezen uit verschillende dansstijlen; Klassiek, Hiphop, Streetdance en Breakdance.

Vanaf 8 jaar bieden wij ook Funworkouts aan zoals; Bungee Super Fly en Aerial Yoga.
Alle kinderen mogen bij alle dans & funworkouts een proefles volgen. Het kind kan daardoor goed beslissen welke les hij/zij wilt gaan volgen.

Voor de kinderen die meer uitdaging willen zijn er wedstrijdgroepen. De kinderen kunnen auditie doen. Is dit iets voor je kind? stuur ons dan een mail voor meer informatie.