Bedrijven & Scholen

scholen

Silent Disco

bso

bedrijven

Locatie

Dans in het basisonderwijs zorgt dat kinderen op spelende wijs leren. Door te dansen op muziek beleven kinderen verschillende emoties en leren hierdoor hun eigen emoties te herkennen. Doordat wij spelenderwijs leeropdrachten in onze dansles toevoegen is het kind tegelijkertijd aan het leren. Dans bevordert ook de lichamelijke beweging per dag en heeft een positieve invloed op het geheugen, concentratie en gedrag in de klas. 
Even iets anders dan de spelletjes op de BSO! Een innovatieve sport waarbij het fun gehalte zo hoog is, dat elk kind wil bewegen. Onze workouts voor kinderen zijn Fun en daagt elk kind uit om zijn grenzen te verleggen. Onze funworkouts zijn heel uitdagend en zorgt dat elk kind het leuk vind. Ook zijn onze workouts goed voor kinderen die overprikkeld zijn en daagt hen uit om even alles los te kunnen laten en de prikkels te verlagen
Wil jij je werknemers op een leuke manier laten bewegen die 100% Fun is en motiveert om te blijven bewegen? Sporten verbind en zorgt voor een betere sfeer tussen collega’s. In een workout les van ons zorgen wij dat het lachen, gieren en sporten wordt.

Willen jullie een verzorgde sportdag, een hele andere gymles op school? of op zoek naar een invulling voor de vitaliteitsweek voor je werknemers? 

Wij verzorgen de allerleukste les waarbij de kinderen of volwassenen op een plezierige manier bewegen, 

Contact Formulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam