Pound Rockstar Workout

De echte Billen, Buik en Benen Workout

Deze workout komt uit America. Wat is Pound? Pound wordt ook wel de perfecte billen, benen en buikspieren workout. Een workout om te werken aan kracht en conditie.  In deze les gebruik je ripsticks waarmee je drumt tijdens je lunges, squats en buikspieren. Waardoor je 1 wordt met de muziek. Door het gebruik van de ripsticks train je meteen je arm spieren.

Deze workout is een full body jamsessie op energieke muziek. In deze funworkout ben jij de drummer.De oefeningen zijn geïnspireerd door yoga en pilates. Wil jij die billen, buik en benen aanpakken? Met onze Pound les kom je weer terug in shape.

 
In deze les staat beleving om te sporten voorop: positieve vibes en plezier. Wij zorgen dat je een rockstart wordt in deze les. Studio Domingos is een officiële pound locatie en de alle docenten hebben de Pound licentie

 

De les wordt gegeven door Anastacia en Christine. 
Voordat de les start nemen we je mee in alle bewegingen die gaan komen. We geven aan wat de cues zijn en wat je kan verwachten. De muziek varieert van pop tot rock. We hebben 2 lessen. Pound workout deze les is 45 minuten. Deze workout is High intensive en gericht op conditie. Na een warming up start je met buikspieren, Lunges & Squats.

Pound Kracht is 45 minuten. Deze les is gefocust op kracht en restorative stretches. Je traint hier al je spiergroepen; benen, rug, billen, armen. Aan het einde rek je al je spieren en voel jij je helemaal weer zen! Je start met de warming up, daarna ga je 2x alle spiergroepen af; benen, buik en rug. 

pound
pound
Pound
Pound