Workshops op scholen

Door het inzetten van sport & dans op school leren de kinderen spelenderwijs sociale en leer vaardigheden

Studio domingos geeft danslessen en funworkouts op scholen. 

De projecten die wij doen op een school stemmen we goed af met de school en vullen deze in naar wens. De invulling kan een gewone dansles zijn of een sportles met aandacht voor bijvoorbeeld het verbeteren van de Nederlandse taal. Misschien is er de wens dat de kinderen leren samenwerken tijdens de sport/dansles. De docenten die de les geven hebben 18 jaar ervaring als dans& sportdocent. Door hun kennis en ervaring zorgen wij dat je workshop goed uitgevoerd wordt.

De lessen worden gegeven door afgestudeerde sport/dansdocenten. 

Scholen workshop

Dans in het basisonderwijs zorgt dat kinderen op spelende wijs leren. Door te dansen op muziek beleven kinderen verschillende emoties en leren hierdoor hun eigen emoties en emoties van andere te herkennen. Doordat wij spelenderwijs leeropdrachten in onze dansles toevoegen is het kind tegelijkertijd aan het leeropdrachten. Dans bevordert ook de lichamelijke beweging per dag en heeft een positieve invloed op het geheugen, concentratie en gedrag in de klas. Wij moedigen de kinderen aan tijdens de les zodat het kind ervaart dat hij ergens goed in is, waardoor hete zelfvertrouwen groeit.

Funworkouts workshop

Kinderen hebben genoeg energie en met onze funworkouts kunnen ze die energie lekker kwijt.
Wij geven speciale workouts die je nergens kunt volgen. De kinderen leren daardoor op een andere manier hun balans te zoeken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze krijgen zelfvertrouwen en moeten tactisch nadenken hoe ze het spel bijvoorbeeld moeten inzetten, hoe gaan we samenwerken en de kinderen leren zichzelf kennen. 

 

 

koningsdag dansles
dansles studio domingos
Jumping Fitness
Bungee op locatie