Peuter & Kleuter dansles

Heb jij thuis een peuter of kleuter die gek is op dansen? Dan is onze dansles iets voor haar/hem

Kleuterdans

Wat is nu Peuter of kleuterdans bij studio Domingos?

In onze peuter of kleuter les geven wij les in kleine groepen van maximaal 10 kinderen. In de dansles voor het jonge kind van 1,5 tot en met 4 jaar gaan wij spelenderwijs door een les vol fantasie, muziek, danstechniek en bieden wij leeropdrachten aan.
Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw kindje en bieden 1 op 1 aandacht, werken met sensorische materialen maar bieden voor de jonge danser ook niveau 2 lessen aan. Zo spelen wij in op de wens van het kind.

In de les staat de inleving in muziek en bewegingen centraal.
We gaan uit van de Laban techniek: Lichaam, tijd, ruimte en kracht. Deze 4 elementen staan centraal in onze danslessen.
Elke 6 weken komt een ander thema aan bod, zodat de les aansluit bij de belevingswereld van de peuter of kleuter. Het jonge kind krijgt door de dansles lichaamsbesef. Het leert door bewegen de mogelijkheden van het lichaam, de snelheid van bewegingen en de afwisseling daarvan. 

Tijdens de dansles leert het kind bij ons op een bewegende manier, door middel van sensorische materialen en attributen.
We zijn bezig met de kleuren, rekenen, taal enzovoorts. Doordat wij les geven in klein groepsverband leert uw kind het snelst en dragen wij bij aan de ontwikkeling van uw kind.

Benieuwd geworden welk thema centraal staat in onze peuter & kleuterdansles in de maand november? In onze blog lees je hier alles over. 

Peuter en kleuterdans
Peuter en kleuterdans
Kinder dans
Dansles